jakabbarna Creative Commons License 2012.08.19 0 0 7077

Meghívó

 

 

 

 

A Szomszédok Egymásért Mozgalom megalakulásakor úgy döntött, hogy nyárutón minden évben utcai összejövetel keretében cseréljünk véleményt az elmúlt évben történtekről, mélyítsük szomszédi kapcsolatainkat, ismerjük meg az újonnan csatlakozók álláspontját, mutassuk meg egymásnak. szakács-, és cukrászművészeti remekműveinket.

 

Az úthibák, a falufejlesztés, a közösségi életet nehezítő körülmények, a megnövelt lakosságszámból adódó infrastrukturális problémák foglalkoztattak bennünket leginkább, de itt sok minden másról is szó kerül majd.

 

Kedves Szomszéd!

 

Szomszédot meghívni a jól bevált módon lehetséges. Négy darab meghívó készül, melyből egyet mindenki valamelyik szomszédjától kaphat meg, olyan formában, hogy az személyesen átnyújtja azzal a megjegyzéssel, adja tovább az ő szomszédjának, kérve továbbítását a következő szomszédnak. A meghívó hátoldalán mindenki jelzi a részvétel valószínűségét, és a szakács-, cukrászművészetbeli szereplésének módját.

 

 

Időpont: 2012. augusztus 25-én délután 16 óra

 

Hely: Bacsahegyi és Ady E. utca kereszteződése

 

A meghívó részvételt tartalmazó oldalának az elindítókhoz 2012. augusztus 22-ig kell visszaérkezni.

 

Reményeink szerint az értesítések sokkal messzebbre fognak eljutni, mint legutóbb és a Csokonai utca x Hársfasor x Kossuth út x Kővágó út által határolt területnek a Bacsahegyi utcától a faluközpont felé eső részéről is a fent vázolt értesítések alapján sokan vesznek részt a találkozón.

 

Bármilyen formában szerez valaki hírt az eseményről szeretettel várjuk.

 

 

 

Vácduka, 2012. július 27.

 

 

Szomszédok Egymásért Mozgalom

 

 

Elérhetőség: 06-705200404