helena5 Creative Commons License 2012.08.12 0 0 41321

Mi egyáltalán nem voltunk étteremben, félpanziót fizettünk be és nekünk bőven elég volt.

Délben ettünk például pizzát (2-3 leva egy nagy szelet), nutellás óriás palacsinta volt 2 leva, a strandon isteni finom krumplit lehet  kapni, nem tudom mi a neve, 7 leva és héjában van sütve, beleraknak egy csomó mindent (sajtot, sonkát, valami majonézes salátát, egyedül a túró nagyon sós benne),főtt kukorica 1,5 leva, Sozopolban ettünk egy pizzát étteremben az 8 leva volt, nem a legegyszerűbb. Táblákon ki volt írva hogy 9 leva valami, de csak cirill betűvel azzal pedig nem boldogultam, gondolom valami menü lehetett délben.

 

Alkoholt sem én sem anyukám nem iszunk, így azok árairól nem tudok nyilatkozni.

A hotelben a vacsorához az üdítő 2 leva volt (2 dl üveges, nem gépi)

 

A hotel melletti kisboltban vásároltunk üditőt, 2 literes rostos 3,6 leva volt, kóla 2,5, ásványvíz kb. 1 leva körül de nagyon rossz ízű szerintem. Nem messze van egy Zora nevezetű bolt, nem minden olcsóbb ott mint a supermarketben. A körforgalomnál van egy Penny is, nem vagyunk annyira elengedve anyagilag de én egy pár leva különbségért nem voltam hajlandó az időt tölteni a gyaloglással.

 

A fagyival jártuk meg, ki van írva hogy 1,59 leva 100 g, kértünk egy adagot és a végén 4 levát fizettünk, ugyanis a tölcsérbe rakott egy nagy adagot és azzal együtt mérte le, persze hogy a jó vastag tölcsér megdobta a grammokat. Van csavaros gépi fagyi is 1 leváért de  bevallom őszintén nekem csalódás volt az íze mindegyiknek, a nagy fagyirajongó lányom sem ette meg a csokit, ki kellett dobni mert senkinek nem ízlett.

A végén már nem próbálkoztunk, inkább jégkrémet vettünk.

 

Nemrég voltunk Vásárosnaményben sátorozni, szinte pontosan annyiba került minden, de például az óriáspalacsinta Naményban 900 ft volt.

Egyáltalán nem volt drágaság, tavaly Horvátországban nyaraltunk, csak a különbségért írom le tanulságként: a kislányomnak a kagylókarkötő horvátban 20 kuna volt ami kb 800 ft, itt pontosan ugyanaz a karkötő 1 leva azaz 150 ft volt!Nevetséges!

 

Még maradt 110 levánk ha esetleg valakit érdekel Debrecenben!

 

 

Előzmény: TJucus (41319)