Lada. Creative Commons License 2012.08.04 0 1 10673

Nekem egy suli bulin volt még anno jó élményem. Táncoltunk meg minden és egyszer csak éreztem, hogy a félhomályban valaki tapizza a seggemet. Nagyon izgató érzés volt, de nem akartam megfordulni, mert féltem, hogy akkor abbahagyja az illető. Amikor vége lett a számnak kimentem a mosdóba, épp mentem volna be az egyik fülkébe, hogy kiverjem, amikor megszólalt egy hang mögülem. 

- Tudok egy jobb helyet cica.

Én kajla mosollyal az arcomon követtem őt. A suli tornatermébe vitt. Teljesen sötét volt, csak  az utcáról beszűrődő fények miatt láthattam simára borotvált arcát.  Becsukta a tornaterem ajtaját, majd elkezdet levetkezőtetni, de eközben az egyik szőnyegre fektetett. Bő nyállal kezdett el szopni. Nagyon jól szopott, istenem, de jól. Egy idő után, cseréltünk, és én szoptam le iszonyatos erővel. Kis idő múlva előhúztam egy óvszert és ráhúztam a farkára. Ő elkezdte tágítani a lyukamat. Először egy, kettő, majd nemsokára az egész öklével.  Iszonyatosan fájt. Ennek hangot is adtam.  

- Áuuuuuuuuu, neee, ez fáj.- de mire a mondat végére értem volna, már nem fájt annyira. A fájdalmas érzést egy kellemes érzés vette át.

- Ne aggódj te kis szajha, jól megduglak.

Erre iszonyatos erővel belémnyomta csupasz 20cm-s farkát. Iszonyatosan jól dugott. Én viszonoztam a lökéseit. Először misszionáriusba toltuk, majd később lovagoltam is rajta.

Ezután lehúztam róla az óvszert és a számba élvezett az utolsó cseppig. Nagyon finom gecije volt.
Én a hasamra élveztem, de ő lenyalta rólam a spermámat, majd egymásra feküdtünk és forrü csókolózásba kezdtünk.

Én elaludtam, és mikor felébredtem, csa egy üzenetet találtam: Ne aggódj, én már mindent tudok rólad. Keresni foglak, csók az ánuszodra.

De nem keresett... nekem pedig elmúltak a vágyaim. Azóta feleségem van, de soha nem fogom elfelejteni azt az estét.