repcsepista Creative Commons License 2012.08.02 0 0 865

Josok? -jósoljatok közbe jojojojojjjj...
 Izráel? -sose vót, sose lesz...na ami itt megvalósult az sült vagy suthhh...s ami ha SZABAD MAGYARORSZÁG = MENNYORSZÁG, AZ TOTTA ÖSSZEKAPCSOLÓDTUNK AZ ÉGIEINKKEL...ami ez a porhüvely...na addig benne naradnak azok...de fidele a biblia is emliti lit lit lite? -hogy 100 földi éves a gyerek...értitek?
 Ime a magyar képviselet...előbbkjérdem, Jézusunknak vagy igazi szüleiknek, lehet -e, van -e titkuk gyermekeik -testvéreik előtt...na Szent MadaSzabadság...ha végre mi is vagyunk, akkor aki a képviselőnk, az abca ulti mndent...na minden fillér mire, meg jeee..hova...aztán ha nem oda...az illető fizet...ha ember létbe is került...lámpavasra azonnal, mert többet is öl...holott NE ÖLJ, MEG LETT NEKIK MONDVA...
 Izráelba belül irtóprobléma...kieégtek a beugrasztottak, akik annira zsidók...mint a nemzsidók??? -tehát ollan probléma is van...hogy IRTÓ FESZÜLTSÉG AZ IFJAKON, AKINEK 1 HALVÁNY BOLHAFINGNYI REMÉNY...nem beszélbe...jeee -hova, ha menekülnek, trühát irtó sporul jártak...mert MESSIAH AH AH AH...na na na...egg giccit gésikkk...???
 Amit láttam, ha fél -ollan állás van...azaz REWOLUCZION -BELSŐ LÁZONGÁSOK KITÖRÉSE...ami fesziti...na daa a a az IZRÁEL ÜBERÁL 1 %KAKA MEGETTÜK...DE EZ AZ 1 %.KEZÉBEN MINDEN PÉNZ..PÉNZGYÁRAK S CONTROLLA...hogy ugy az AMCSI ARMY MINT ...na a Brithisek...nem a népek...talán amcsiaba se...esetleg egy iráni balhé hé hé hééé...NA IZRÁEL BENSŐFESZÜLTÉGE LEVEZETÉSE...s mindenki tudja...hogy irán...a phicába se...amillen pokol -robbantókkal meg atomarszen meg a zsidó Isten se tudja...hogy millen fokon szinten...NA NÉZZÜK, VAHHON HA MOST BEHHELLEZZÜK BELEZZÜK SODOMA??? -maga a DOM A DOMBON??? -IGEN ÉRDEKES, MERT LEHET...INNEN: AZ ARABOK EGYIK, MIG A ZSIDÓK MÁSIK???
 Na, amit láttam...feltétlen ha NEMLESZ HÁBORU IRÁNNAL MEG A NADVILÁGGAL...akko ollan izráel, megszünteti lásd előde...magát tá tá tááá...
 abrak a dara...egyre drágábbb...

Előzmény: repcsepista (860)