Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2012.07.31 0 0 12294

a szövegből az is kiderül, hogy ez a fehérség egyrészt nem természetes, másrész hollywoodban senki sem normális. de látom van, aki számára ez a példakép.

pont ma esett meg (és sajnos nem egyedi, viszont a praxisomban eddig csak fiatal lányokat érintő probléma).

26 éves nő, utoljára 1 éve volt nálunk utoljára - külföldön dolgozik, ilyenkor jön kontrollra -, én a fogát húztam, a kolléganőm kezelte. a hét elején volt anamnézisre, ma csiszoltuk. az összes foga (nos nem az összes csak felső 4-4-ig) szarráment a fehérítéstől, amit olaszországban végeztek idén tavasszal). gyökérkezelés mindegyiken alap, hogy ne fájjon már neki spontán, és cirkon, hogy fehér legyen. ő is hümmgött a Vita fogszínkulcson (sajnos a cirkonos még régi ABCD kulcsot használja), végül a B1-et választotta. vannak ilyen emberek. a szépség utáni vágy (erősen kérdőjeles és relatív ez a szépség) felülírja a józan észt és az esztétikumot az egészség fölé helyezi.

ráadásul szinte mindig olyan ember követeli a fehérítést, akinek normális színű a foga, semmi brutális defektus. ezért javasoltam a szakirányú beszélgetést fehérítés helyett....

Előzmény: Maxxxika (12292)