pascal97 Creative Commons License 2012.07.31 0 2 10660

Na akkor folytatás...

 

Szóval ezután az első kis kaland után kialakult közöttünk egy számomra nagyon izgalmas titkos kapcsolat. Volt közös hobbink, így aztán erre hivatkozással időnként el tudtunk együtt szakadni a rokonságtól. Ilyenkor persze mindíg szakítottunk időt a szexre. 

 

Mint említettem, 16 éves, fiatal, szőrösödő, nagyon sportos srác volt (most is az, de azért már kicsit férfiasodott..). És ami a lényeg: szép, méretes (kb 18 cm hosszú) jó vastag farka van. Szép nagy makk a végén és olyan kemény, hogy én "élemedett" korom és elég szép nagy élettapasztalatom alapján még ilyet nem láttam és nem szoptam. Mire letolja a nadrágját és előkerül a fügykös a szűk boxerből, már kőkemény a farka. És ami meglepő, hogy jó sokáig bírja. Persze neki is vannak más partnerei és komoly kapcsolata is, de elmondása szerint én szopom a legjobban. Állítólag csak én tudom és szeretem bekapni tövig. Mivel tényleg nagyon kemény, vastag és jó nagy a makkja, ezért ez igényel némi rugalmasságot a garatomtól, de tényleg imádom tövig szopni. Időnként elzsibbad a szám, de azért imádom.

 

Hát aztán lett a családon belül probléma, mert óvatlanul kezelte a telefonját és az anyja megtudta, hogy van közöttünk valami.... Ebből volt is botrány, eltiltás, stb... de mi azóta is találkozgatunk... csak a család többi tagja nem beszél egymással.... amin azért mi jókat szoktunk mosolyogni...

 

Hát erről beszéltem: