pririmami Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2620

Kedves Felix,

 

Előszőr is megköszönöm, hogy válaszra méltattál. ez nagyon kdves Tőled, hiszen ma mindenki rohan, és beton falakkal veszi körül magát.

A cég UK. van bejegyezve, és Floridából egy magyar fiu irányítja, a magyar szekciót. A cég működése a feltett oktató anyag angolul, magyarul rém bonyolult, de nagyon cizellált. Arrólé szól tömören, hogy a fiatal emberek ma rengetegen vásárolnak neten online. Nekik van egy WEB áruházuk amin licitálni lehet. Ebbe bele tudtam pillantani , az elektromos kütyütől a ruhán át mindenre lehet licitálni. Van itthon is egy Vatera nevű hasonló, ami igen nagy forgalmat bonyolít le.

Nos ennek a cégnek a hirdetéseit kell naponta egyszer felrakni a netre. Ezekre a holmikra licitálnak világszerte az angol nyelvű területeken, ami lássuk be nem csekély. A befolyt licit pénzekből és az eladott kacatok árából állítólag visszaoszt a hirdetői számára. Röviden én itt tartok. Igen bonyolultan van megmagyarázva, ami kétlyeket ébreszt bennem. Általában azt gondolom, hogy amit én nem értek meg egy közönséges kockás papíron azzal nem szabad foglalkoznom.

De az is lehet, hogy az élet már régen felül írta az én elképzeléseimet és az internet ledöntötte a régi kerítésket. Ezért is fogadok el jó tanácsokat , mert ényleg nincs felesleges beleölni valóm. Inkább létfenntartásra szorosan elég kis pénzt szeretnék keresni táv munkával. Sajnos más lehetőségem már nincs.

A privát e címedre is feladtam ma reggel egy levelet, ha bekukk a postádban megtalálod a skypommal egyetemben.

 

Hálásan köszi az infot! Kihátrálni se lez egyszerű, ha ilyen döntés születik,

 

 

Köszönöm még sokszor az időt amit rám szántál!

 

 

Előzmény: Felix Assorted (2619)