Pardo aki PingPanther vót Creative Commons License 2012.07.30 0 0 41591

Igen én is a Locus-t használom! Verhetetlen azzal a tudásával, hogy otthon letöltöm a track-nek megfelelő túristatérkép részletet a tuhu-ról, többféle nagyításban is és minden térerő nélkül tudom használni terepen.

 

Az olyan készüléken, amiben digitális iránytű is van(ez ma már elég gyakori) még álló helyzetben is megmutatja, hogy merre nézel a térképen, vagy beforgatja a térképet irányba.

 

Ha már konkrétumokat javaslunk, nekem a víz és ütésálló SonyEricson Xperia Active nagyon bevált, gyors de nem túl drága telefon.

Egész apró, bárhol elfér és van rajta egy alu keret füllel, ami futásnál jól jön, hogy a zsákhoz tudom kötni leejtés ellen. Adtak hozá futó headset-et és karpántot is. A 4-es Androidra frissítve jobb lett a fogyasztása is, de 6-7 órát el trackloggolt előtte, ha a mobil adaforgalmat kikapcsoltam.

Akinek kicsi lenne a képernyője, annak most jött ki a Sony Xperia Go, de annak a fogyasztása is nagyob és persze drágább a telefon is kb. egy huszassal. Viszont erről is biztos infóm van, hogy megüti a mércét.

Előzmény: glockner3797 (41584)