faesztergályos Creative Commons License 2012.07.29 0 0 72294

Ha a kompresszorban 1.5 bar nyomás van se a légkulcs nem indul el se a kapocsbelövő nem működik,de még a lakkot se lehet szórópisztollyal kifújni.Én felnyomattam a tartályomat amikor kipróbáltam,utána leeresztettem. Nem volt nagy kifúvás,pedig 1.5 bar volt.

De nem is ez a lényeg,nem is erről volt szó az elején,hanem arról,hogy az üstöt tönkre tudja-e tenni a duplafalban esetlegesen fellépő vákum.Nem tudja!!!Az a sisak,amiről a képet feltettétek,nem emiatt járt úgy.Figyu, én nem akarok kekeckedni,csak azért maradtam rajta ezen a témán,mert ezekkel a képekkel és téves értelmezésekkel félre lehet vezetni,olyan embereket,akik nem műszaki beállítottságúak.Ezt meg nem akarhatjátok.

A Firekiller féle sisakhorpadás szerintem úgy történhet meg,hogy ha van a hűtőspirál végén egy csap amit elzárunk amikor még meleg a moslék főzés után és a lehűlés közbeni térfogatcsökkenés vákumot hoz létre az üst belselyében.Vagy úgy,hogy ha van az üstön egy jó vastag moslékleeresztő csap és azon még melegen úgy eresztik le a moslékot,hogy előtte nem nyitják fel az üst tetejét.De,hogy nem a duplafal közti vákum okozta az egészen biztos.Ezért nem értem,hogy ehhez a témához miért kellett belinkelni.  

Előzmény: golyós (72252)