dia213 Creative Commons License 2012.07.29 0 0 56756

Kedves Lányok!

 

Le szeretném írni a történetemet. Tavaly diagnosztizáták a PCOSZ-t nálam, először a nőgyógyászom, majd a Mens Mentistbe-n, RR Doktornő. A szokásos tünetek megvoltak, erősen inzulinrezisztens is voltam, azt mondták, szedjem össze magam mert innen egy lépés a cukorbetegség. 

Sokáig nem igazán foglalkoztam a dologgal, viszont idén februárban életmódváltásba kezdtem. Át is estem a normális határokon és fanatikus módon éltem tovább a mindennapokat. Heti 6 kőkemény edzés, az egyszerű szénhidrátok teljes elkerülése, csak nyírfacukor fogyasztása, illetve norbi update termékek szinte mindennap, főétel natúrhús zöldség, olaj helyett kókuszzsír használata, 3 hónapig szedtem meforalt is. Én nem tartottam be az időpontokat, sem a napi ch adagot. Napi 100 gr ch-nál nem ettem többet. Szálkásra dolgoztam az izomzatom, leadtam 7 kg-ot (160 cm vagyok 59 kg-ról 51 kg-ra fogytam) Ismerőseim , barátok egyszerűen nem tértek magukhoz, hogy ezt mindössze pár hónap alatt elértem, élveztem is a férfiak hirtelen jött rajongását. Eközben nőgyógyászom még mindig azt mondta, hogy nem lesz könnyű teherbe seni.

Komoly kapcsolatom nincs, június elején egy futó kapcsolatba bonyolódtam és mindössze 3 alkalommal voltam az említett úrral, pharmatex tablettával védekeztem, ennek ellenére teherbe estem és most 10 hetes terhes vagyok, teljesen hihetetlen, felfoghatatlan a mai napig számomra. Valami elképesztően sorsszerű véletlen.

Az édesapa mindent megtett , hogy abortuszra küldjön, révén, hogy a köztünk lévő kapcsolatnak nincs jövője.

Én képtelen voltam ezt megtenni. Eddig viszonylag független életemet teljesen feladtam és visszaköltöztem a szüleimhez 28 évesen. Most egyedül vagyok terhes és lelkileg nagyon nehezen élem meg a mindennapokat. A gyermek Apjától maximum anyagi támogatásra számíthatok, igérgeti, hogy majd igyekszik látogatni a gyermekét de ezt majd még meglátjuk.

Mindezt azért írtam le, hogy egy kicsit megkönnyebbüljek és azért, hogy erőt adjak azoknak akik küzdenek a PCOSZ-al, hogy van sikertörténet is (biológiai szempontból).

 

Köszönöm lányok, hogy elolvastátok. Sok erőt, kitartást kívánok mindenkinek.