pascal97 Creative Commons License 2012.07.27 0 2 10652

Én keresztapa vagyok. Amikor a dolog kezdődött, én 35 (most 40), a keresztfiam 16 éves volt. Mindíg is nagyon kedveltük egymást, a srác meg nagyon szemrevaló, vékony, sportos, helyes srác lett. Valami lányos mindig volt benne, sejthető volt, hogy vonzódik a fiúkhoz. De hát azért csak a keresztapja vagyok, meg jóval idősebb is.

 

Na történt egyszer, hogy haverokkal vidékre mentünk és Ő is jött velünk. Egy szobában aludtunk. Én már lefeküdtem, Ő még bandázott. Persze ruha nélkül voltam az ágyban.

 

Kicsit később bejött a szobába, én meg felkeltem és megmutattam neki a fürdőszobát, stb.. A feszülős boxere rajta volt és elég jól látszódott, hogy igen szép méretű és kőkemény farka van.

 

Beült a fürdőkádba, én meg borotválkoztam. Na ekkor már nekem is állt rendesen. Megkérdeztem tőle, hogy tudja-e hogyan kell kiverni. A kis rafinált azt monda, hogy nem tudja. Na persze én megmutattam neki, majd magamnak is kivertem.

 

Aztán ágyba kerültünk. MOndtam neki, hogy igazából verni sem rossz, de az igazi az, ha valaki szájjal elégít ki. Na persze erre is kíváncsi volt, így aztán ez is megtörtént. És azóta már jónéhányszor... 

 

Ő nekem csak kiverni szokta, de az egész szex olyan élmény számomra, hogy ez szinte csak részletkérdés.