péterfia Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1422

sok módszert,  és irányzat kezei alatt megfordultam és arra lettem figyelmes hogy a tanításokra a válaszom leggyakrabban az, hogy ez igaz de...

 

 

A kineziológus azt is mondta,hogy azt érezte hogy nem fogadom el magamat

 

ez igaz, de szinte minden pszichés problémát vissza lehet oda vezetni hogy nem fogadod el magadat teljes egészében. Tehát ha valaki ilyet mond az nem tud nagyon mellé fogni :)

gyanítom hogy mindenkinek ezt mondja....

 

 Ennek az el nem fogadásnak azt is mondta hogy egy régi megtörtént esemény is az oka lehet,

 

ez is igaz, de minden problémának a gyökere 0-5 éves korig vezethető vissza. többnyire 2-3 éves korra tehető. Ezért aki ilyet mond az sem tud mellé fogni :)

 

Mondogathatom magamban hogy:elfogadom és szeretem magamat,majd ismét,ismét.  A tudatos elme felfogja a tudatalatti elől,vagy javítsatok ki ha tévednék.

 

 

Lehet de közben ott van egy érzés vagy érzelem elfojtva ami elő szeretne jönni. Azért nem vagy rendben magaddal mert nem hagyod előjönni. Egy szorongós ember gyakran azért szorong mert tudat alatt fél attól hogy ha előjön azaz érzés akkor szembe kell néznie azzal, hogy milyen is ő ebben az érzésben. Ezt a részét nem hajlandó elfogadni. Természetesen ez mindenkinek csak egy virtuális tulajdonsága ami csak egy érzés tükrében jön elő, de az érzést átélve annyira valóságosnak tűnik, hogy nem szembesül vele. 

És persze az sem tud nagyon melléfogni aki elfojtott érzésekről beszél mert leggyakrabban ez a problémák oka. Ezt tanultuk meg legjobban gyermekkorunkban :)))))

 

Szóval működhet az agykontrol de ezzel bespájzolod a problémát. és ha esetleg elmész egy pszichlógushoz terápiára nem nagyon fogja tudni előhozni.

A probléma mindig ott lesz a spájzban, ahonnan bármikor váratlanul  előjöhet.

 

Előzmény: Jimmy02 (1421)