shatakela Creative Commons License 2012.07.25 0 0 40889

Kedves SiposG74!

 

Örülök, hogy neked jók a tapsztalataid a Robinsonnal. Egyelőre úgy állunk, hogy voltam náluk személyesen május elején (az egyik vidéki irodájukban, mert az van hozzánk közelebb), no néztünk több hotelt, ők ajánlották fel, hogy felhívnak, hogy melyikben van hely. Azóta is hívnak. Május végén egy parner utazási irodába mentem lefoglalni az útjukat, mert ott dolgozik egy ismerősöm. Befizettem, utazási szerződést még azóta sem kaptunk, mert jöttek pénzt váltani és rögtön ott is hagyott minket az ismerősöm, ezzel a mondattal: szóljak majd neki, hogy hozzon. - én szóljak, az ő munkaköri kötelességééért, amiért fizetést és jutalékot kap? Ez legyen a legkevesebb. Írtam ennek az ismerősömnek egy szerdai napon az utazással kapcsolatban (babakocsi, babaágy lesz-e, repülővel kapcsolatos kérdés,....stb.) válasz semmi. Felhívtam következő hét hétfőn és a következőt kaptam: Jaj, én erre most nem érek rá, tele van az iroda ügyfelekkel, nincs időmm ezzel foglalkozni! Felhívtam azt a vidéki irodát, ahol korábban bent voltam, elmondtam mi a helyzet, ismét visszahívást ígértek. Nekik feltettm még egy poggyásszal kapcsolatos kérdést is.

Ennek már két és fél hete és semmi válasz egyik irodától sem. Honapig be kellene fizetni a maradék pénzt, ami több, mint 200 000 ezer forint. Valószínűleg a robinson irodába megyek, de egyből az irodavezetővel fogok beszélni. Mi a fenének ülnek ott? Mosolyogni?
Kiegészítésként annyit, hogy a poggyászal kapcsolatos kérdésre a választ megtaláltam a katalógusukban. A katalógus ott van az ügyintéző orra előtt az asztalon!!!!!

A másik, hogy felhívtam a budapesti irodájukat és minden kérdésemre 3 percen belül választ kaptam. Ezek szerint nem bonyolult kérdést tettem fel, csak vagy hülyék hozzá vagy egyszerűen nem akarnak segíteni.

De most komolyan, nekem kell nyomozni a neten, telefonálgatni egy csomó helyre, hogy a válaszokat megkapjam?

 

Feltettem azt a kérdést az imserősönek az utazási irodában, hogy elegendő a személyiigazolvány, vagy csináltassunk útlevelet? Válasz: Nem tudom, nekem van útlevelem, így ezt nem tudom.

Tanulság: Hozzá többet, még belföldi útra sem, soha nem megyek utat foglalni!!!