t230 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 765
Szia!

Nalam ez a helyzet, igy tunik, osszeillunk, legalabbis nem vàgyik hosszabbra. Ha esetleg hamar belelendulunk, akkor a vastagsagra is panaszkodik.
minden pénisz mas, esetemben a kerület kicsit tobb, mint 12, es a szélesség meg 4,3. Ez boven lehet mas esefrtedben, de a kondon méretéhez a kerület adja meg a legjobb eredmenyt.
Az, hogy elértem, tobbszor is elöfordult. Az, hogy fajt neki, ritkàbban, de mivel mar volt ilyen, ezert inkabb kerüljük a helyzetet, mert plussz élvezettel nem jar senkinek, es a rossz tapasztalatok miatt csak a félelem lenne. Egyebkent ezert is jo, hogy nincs nagyobb, mert igy mehet tövig, ha vigyàzunk, na es az nagyon tuti!
Na most megneztem neked, mi all a dobozon: durex 56 mm névleges szélesség. Ez pont jo ram, de most legutòbb kìvàncsisàgbòl vettem billiboyt, az csak 52 mm, alig jon fel. Viszont ha fenn van, akkor egyaltalan nem zavar, inkabb vicces, a masik feszejezett.
Ami miatt orulok, hogy erosen atlagos mérettel rendelkezem, mert a testalkatom jòcskàn àtlagon aluli, 165/55.
Nalam a korai magömlés helyett az ellenkezöje van, tul sokaig birom, illetve eddig a durex miatt nem tudtam ugy feloldodni.
Szerintem nezd meg jobban a honlapot, ha nem is onnan rendelsz, legalabb a vàlasztékkal tisztaban leszel!
Egyebkent Durexbol letezik mar méretre szabott òvszer. 49-67es meretig! Erdemes a megfelelöt megtalàlni, en most pròbàlkozom.
Bocs az elutesekert, mobilrol irok.
Előzmény: jkl1 (764)