mirla Creative Commons License 2012.07.21 0 0 12268

Üdv minden régi és új fórumozónak!

 

Két kérdéssel háborgatnálak benneteket. Az egyik: Van-e olyan fogászati klinika Budapesten, ahol: 1. vállas előkészítéssel csinálják a koronát, nem íny alá csiszolva, és mindeközben 2.: HÉT VÉGÉN IS DOLGOZNAK. Felhívtam jó pár rendelőt, de vagy a régi technikával csinálják, vagy hét végén nem dolgoznak, illetve találtam olyat, ahol szombaton is van rendelés, modern, nagy klinika, de a fogtechnikusok nem dolgoznak hét végén.

Elvileg érthető, mindenki szeret pihenni a hét végén, de hátha tudtok ilyet.

Ideiglenesen külföldön "állomásozó" fiamnak kellene egy gyorsított, hosszú hétvége alatt megoldható kezelés, mondjuk, péntektől hétfőig tartózkodással. (most kezdett új munkahelyen, nincs sok szabadsága)

Egy gyökérkezelt rágófog koronájáról lenne szó.

Tudtok ilyet valahol nagy Budapesten?

 

A másik téma, amiről társaságban vitatkoztunk, illetve eszmét cseréltünk:

Mikor kell használni elvileg a fogselymet? Én mindig közvetlenül fogmosás után használom, van, aki pedig direkt fogmosás előtt. (nekem az úgy nagyon nem OK, úgy nyúlkálni a számban, hogy még nem mostam fogat. A másik tábor meg azt mondja, a már tiszta fogfelületen kenem szét a floss által kihozott trutyit... bocsánat...)

Szóval, kérném az illetékesek szíves hozzászólását. Még annyit hozzátennék, hogy fogmosás-fogselyem után nálam még szájvízöblítéses folyamat is jön, tehát elvileg letisztul ismét minden. Vagy rosszul gondolom?

Mi a helyes sorrend?

Ti hogy csináljátok!?!?!