Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2012.07.11 0 0 10630

Ugyan nem kollégiumi, de azért remélem, hogy érdekes...

Egyszer régen, mikor még Ronald Reagan elnökösködött Amerikóban, az Ó/enciás tengeren innen, de az Üvegvisszaváltón túl, valahol a Budakalászi tavak mentén történt velem eme dolog. Akkoriban a tórendszer még teljesen másként nézett ki, mint manapság. Hja, a nyolcvanas évek elejéhez képes kevesen, de a mostani számokhoz képest tízszer annyian voltak, de csak a Luppa szigeti bekötő út melletti tavaknál. És természetesen 99 %-ban mindenki meztelenül volt. Akkoriban (nyolcvanas évek közepe) a Szentendre felöli tavat csak és kizárólagosan a pecások uralták. Én azért időnként körülnéztem arra is, hátha összejövök egy-két kóbor lélekkel. Mivel evvel kapcsolatban voltak pozitív élményeim, ezen a napon a főhadiszállásomat eleve ehhez a tóhoz terveztem.

Kiszemelt helyem (már nem lehetne megmutatni, mert a tó kezelői többszörösen tönkretették a partot) egy öbölszerű hely volt, ahol már voltak mások is. (Talán ott lehetett, ahol manapság a kocsi lehajtó volt, igaz azt is felszántották már pár éve). Summa summarum, akikkel próbálkoztam nem jöttek be…  És azt sem tudtam, hogy a két 20 év körüli srác mikor jött oda, de egyszer csak ott voltak. Először fel sem tűntek, de később felfigyeltem rájuk, mert oroszul beszéltek. Mivel 10 évvel korábban én még 10 éven keresztül elszenvedtem az orosz nyelv tanulását, próbáltam kagylózni, de reménytelen volt. Mintha egy magyarul éppen tanulni elkezdett beszédülne egy palóc kocsmába. Külsejük pedig annyiban nem tűnt fel, hogy meztelenek voltak ők is, és így nem láthattam, hogy ruhaféleségeik kincstári természetűek.

Egyszer csak (délután 4 óra felé) hármasban maradtunk. Volt lehetőségem szemügyre venni őket. Az egyik fiúcska igazi grúzos kinézetű, barna bőr, karcsú, atletikus testalkat. A másik szőke, kissé mackósabb alkat, teljesen szőrtelen. És a lényeg! A grúz fiucska nem volt különösebben eleresztve, de kellemes kinézete volt. Ellenben a szőke alatt még lankadtan is látszott, hogy gyönyörű és vastag. Áldottam haverom eszét, aki megmondta, hogy ilyen helyekre kólát, dobozos sört és cigarettát (nem dohányoztam soha eddigi életemben) mindig vigyek magammal (beetetés). Hogyan szólítsam meg Őket???

Sehogy! Egyszer a szőke ékes magyarsággal megkérdezi tőlem, hogy „Mennyi az idő, tessék mondani? Mondjuk én azért már akkor is tudtam, hogy Magyarország mindenhol saját magával határos, visszakérdeztem, hogy Kárpátaljai? Természetesen az volt. Megkínáltam őket cigarettával, nagyon köszönték. Előjöttem a farbával, hogy „szívesen megkönnyeztetném az óriás kígyókat…”  A szöszi azt mondta, hogy ő tulajdonképpen benne lenne, de ott a másik srác. Azt javasoltam, hogy fordítsa le a gyereknek, hogy nekem ő jön be nagyon és hát közreműködésüket egy kis kólával és pár dobozos sörrel meghálálnám. Mit mondjak, egy percen belül a számban volt. Nem kellett sokáig izgatnom, szerintem másfél perc után nyomott a számba. Bizonyára az önkényeztetést ők is gyakorolják, mert túl sok matéria nem jött, de nagyot élvezett, rúgkapált közben és hangosan zihált. Ezután a kis grúz megijedt, rögtön be akart szaladnia szentendrei laktanyába, alig bírtuk marasztalni. Utána húzott egyet a kólából és megnyugodott. Fel küldtük a partra, hogy ott őrködjön. Ez meg is nyugtatta egy kicsit. Kezelésbe vettem a szöszit. Hát ő nem rúgkapált, eldobta magát a legkényelmesebbnek tűnő testhelyzetbe és hagyta, hogy a számmal kényeztessem. Míg a kis grúz a kényeztetése közben nem ért hozzám, addig ő azért simogatta közben a fejemet. Valószínűleg még nem láthatta a szösziét még ilyen helyzetben, mert igen csak rácsodálkozott impozáns méretére. Na, őt tovább kellett izgatnom, de megérte. Egyszer csak jött a matéria, mint egy dízel befecskendező fúvókából… A hossza nem volt annyira különleges, olyan 17 cm-re tippeltem, de a vastagsága…nem szabályos kör keresztmetszet, hanem ellipszis. A hosszabb átmérő kb. 6.5 cm, a keskenyebb kb. 5 cm. Komoly igénybevételt jelentett szájszervemre… de qrvára megérte. Még a keresztnevét sem volt hajlandó elárulni. Megértem, hogy miért.

Felöltöztek, minden italt megittak, mert mondták, hogy maguk részére nem tudták volna bevinni, mert a kapusok elvették volna. Egyébként futóedzésre engedték ki őket. A cigarettát azt megpróbálták bevinni, remélem sikerült nekik.

Én attól kezdve mindig azon a környéken szédelegtem, de hát egyszer volt Budán kutyavásár… A srácok most mindketten olyan 45…47 évesek lehetnek. Talán megnősültek és családjuk van, egyáltalán remélem, hogy még élnek.