nessebar Creative Commons License 2012.07.08 0 0 40375

Sziasztok ! Na megérkeztünk !

Pár információ az ezután utazókanak .Most is Románián keresztűl utaztunk , román úthasználati díj heti , 14 Ron .Giurgiu-Ruse Duna hid 6 Eur. Bulgáriában a heti matrica  10 Leva /hét . Ruse-Várna-Napospart utvonalon érkeztünk meg Obzorba . Itt voltunk 3 napig . Itt ettem életemben először cacát !!! Többször is olvastam már róla , de eddig még nem találtam rá . Finom !!!! Jun.28-jul.5-ig pihentünk  az NBS-ben . Az új medencék elkészültek , nagyon jók lettek .

Parkolás az Interkontinentál szállónál 60 Leva/hét . Széfbérlés 5 Leva/nap .

Kirándulás az Óvárosban , amivel már sokadik alkalommal sem lehet betelni . Az  1-es számú busz 1 leváért visz át / gyalog is át lehet menni / .

Az ellátás számunkra minden tekintetben / kaja, tisztaság , kiszolgálás / tökéletés volt .

Akik ezen a környéken szállnak meg biztosan felfedezték a Lótusz szupermarket , és a Meridián szálló közötti sétáló utcában az új ATM-et , OTP-s , Unicredit kártyások előnyben .

A tenger nagyon klassz , 26- 27 fokos vízzel . Igaz naponta találkoztunk algával a parton , medúzát csak 2-t láttam az egy hét alatt .

Visszafelé szintén Románián keresztül jöttünk . Ruse-Giurgiu Duna híd 2 Eur . A bukaresti elkerűlőt most újítják fel !!!!

10 nap alatt is látványos volt a munkák előrehaladása .Reméljük pár évig bírni fogja a nagy forgalmat !!!!!

Akik ezen az útvonalon szoktak közlekedni , nekik nem ujdonság , hogy egyik település a másikba ér , talán az éjszakai forgalom elviselhetőbb . Úgy láttuk , hogy tovább folytatják a Kolozsvárt elkerűlő autópálya építését . Jó lenne  ha elkerűlné a sok lakott telepűlést .

Jövőre  , ha úgy alakul , szívesen visszamennénk Bulgáriába az NBS-be .

Jó utat , és jó pihenést kívánok az utánunk indulóknak .