zsuzska60 Creative Commons License 2012.07.06 0 0 70691

Tudod Rézműves Uram, éppen azzal foglakozunk. Neked válaszolok, de nem neked szól elsődlegesen :-)

Az a helyzet, hogy a "nyugati" kultúra által támogatott whiskey, Cognac, uozo és társai mellé, aminek már hatalmas piaca van, csak minőséggel lehet betörni. Aztán nem beszélek az évjáratról...

Pálinkából ugyanolyan minőséget nem lehet produkálni minden évebn, ezért is fontos a biztos technológia elsajátítása a kezdők számára. Aztán majd ha megjön a kísérletezési kedv, akkor ki-ki aklothat kedvére, ahogy ezt már többen is leírták.

A "kísérletezni, kísérletezni, kísérletezni" szlogen ekkortól érvényes!!!

Persze ez a saját véleményem.

Ami a fórumon való viselkedést illeti, olyan ez mint az élet más területein. Pl a munkahelyen sem úgy kezdem, hogy újoncként majd én megmutatom nektek..., hanem először figyelek, aztán bizonyítok és végül majd ha már bizonyítottam akkor vehetem át az irányítást.

Na egyelőre ennyit. Egyébként meg aki valamit letesz a közösségért, azt főként bírálat szokta érni, nem köszönetnyilvánítás (mint az élet más területein is).

Várom ezentúl minden új kolléga szakmai jellegű jobbító szándékú ötletét, hogy mit is csinálok rosszul és miért, hogyan kellene másként csinálnom. Jöhetnek az érvek, aztán majd meglátjuk.

Előzmény: rézműves1 (70687)