Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.06 0 0 70688

Nos, ezzel a válaszoddal csak erősíted azt az ódzkodást, amit egyes fanjaid váltanak ki a bemerészkedőkből.

Erősíted a belterjességi jelleget. Egyértelmű, hogy számomra és számtalan más olyan gyanútlan számára, akik nem tagjai az itteni klikknek (méghogy "alapító kilencek"), nem sok babér terem.

Amúgy megtisztelnél, ha nem prejudikálnál személyeskedve velem szemben, hiszen nem ismersz, így aligha lehet fogalmad arról, mekkora gyakorlatom, mekkora ismeretem van pálinkafőzés terén ahhoz, hogy engem bárhova is besorolj, illetve felkentként illetékesként kizárj pl. a haladók sorából.

Ezzel a hozzászólásoddal győztél meg arról, hogy ez a topik egy klikk által működtetett reklámtopik még akkor is, ha ezerszámra írjátok ki azt, hogy ez nem reklám!

Szívemből sajnálom, hogy egy számomra érdekes témakörnek kirekesztettségi érzés miatt nem lehetek egrecírozásoktól mentes szabad résztvevője.

Még egy apróság: ha én "otthon" főzök pálinkát, akkor azt nem azért teszem, hogy azzal díjakat nyerjek, meg nyögvenyelős "talik" résztvevőit itassam vele (ebből már kinőttem), hanem mert szeretem az eredeti dolgokat pálinkában, borban, őröltpaprikában, csirkehúsban, kolbászban és sok minden másban.

Előzmény: snapszmester (70682)