Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.06 0 0 70684

Hogy értelme legyen, kénytelen vagyok mindkét hozzászólásodra reagálni.

Érdekes ennek a topiknak a címe, mert ugye első olvasatra azt gyaníttatja, hogy amatőröknek szól, holott ez nem így van, mert profi miért is ne főzhetne otthon is, mondjuk felmerülhetne a kérdés: miért? Jelenléteddel te magad is erősíted ezt, aztán hogy mivégből a karitatív szellemiség, azt csak te tudhatod, jómagam és más perifériára szorultak csak gyaníthatják.

Egyébként a te maszek honlapod tartalma is arra ösztönzi annak olvasóit, hogy itt próbálják meg egyes szakkifejezéseit helyesen értelmezni, vagy ha egyéb kérdéseket indikál, akkor azokat itt feltenni azokat. Neked! És aki mer erre vetemedni, azoknak ne két tucat amatőr adjon "szerintem" jellegű választ, hanem te a profi, ha már felvállaltad az itteni szerepkörödet.

 

Előzmény: snapszmester (70678)