kpbendi Creative Commons License 2012.07.05 0 0 40256

Mennyire reális egy utazást Szozopolba neten keresztül egyénileg leszervezni?

Szeptember elején szeretnénk menni, 2 felnőtt 1 négyéves gyerek. Kicsit meg vagyok zavarodva, mert egészen eltérő árakat találok.

Ha összeadom a wizzair jegyárakat és a 3* szállodák akciós ajánlatait, akkor kb. 150-180 ezerre jön ki hármunknak az egész (+ egyéb költségek). Ha viszont utazási irodákat nézek, akkor fejenként ennyi, azaz összesen 350-400ezer körüliek az ajánlatok.

A repülős utazásoknál az ügynökségek ráadásul annyi egyéb költséget számolnak fel (reptéri illeték, kerozin díj, stb.) egy személyre, mint amennyi a wizzair jegy lenne hármunknak összesen. Azaz nem értem, hogy most a wizzair dolgozik rejtett költségekkel, vagy az irodák nyúlják le az utasokat?

A másik kérdés, hogy mennyire megbízhatóak Bulgáriában a netes szálloda foglalások? Olaszországban egyszer sem volt probléma, de a szozopoli szállásokat csak akciós portálokon találtam, ahol szintén nagy volt a szórás, és hol fejenként százakárhányezret ajánlottak, hol meg hármunknak 40ezret. Így most az "áh ez reménytelenül drága" és a "hurrá ez nagyon olcsó" élmény között vergődünk. :)