Azért örültem volna 1-2 nevesített étteremnek, ahol garantáltan jókat lehet enni (és itt nem annyira a mennyiségre, mint inkább a minőségre gondolok),
Az a helyzet, hogy üdülőhelyen egyszerűen nem éri meg igazán jó éttermet csinálni :-) (Igazán jó éttermet a visszatérő vendégkörre érdemes alapozni, az meg ugye egy heti turnusban üzemelő üdülőhelyen nincs.)
Másfelől viszont igazán rossz étterem meg gyakorlatilag nincs Bulgáriában, egyszerűen azért, mert a bolgár mezőgazdaság igen olcsón állít elő magas minőséget, így az alapanyag, amit használnak, az alapvetően rendben van, a bolgár konyha pedig alapanyag-centrikus: igen egyszerű módokon nyúlnak az alapanyagokhoz, nehéz elrontani.
Amúgy a rossz éttermeket egy pár apró jelből egész jól ki lehet szűrni:
http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120513-honnan-ismerjuk-fol-a-rossz-ettermet.html
:-)