stevie-w Creative Commons License 2012.07.05 0 0 40231

Azért örültem volna 1-2 nevesített étteremnek, ahol garantáltan jókat lehet enni (és itt nem annyira a mennyiségre, mint inkább a minőségre gondolok),

 

 

Az a helyzet, hogy üdülőhelyen egyszerűen nem éri meg igazán jó éttermet csinálni :-) (Igazán jó éttermet a visszatérő vendégkörre érdemes alapozni, az meg ugye egy heti turnusban üzemelő üdülőhelyen nincs.)

 

Másfelől viszont igazán rossz étterem meg gyakorlatilag nincs Bulgáriában, egyszerűen azért, mert a bolgár mezőgazdaság igen olcsón állít elő magas minőséget, így az alapanyag, amit használnak, az alapvetően rendben van, a bolgár konyha pedig alapanyag-centrikus: igen egyszerű módokon nyúlnak az alapanyagokhoz, nehéz elrontani.

 

Amúgy a rossz éttermeket egy pár apró jelből egész jól ki lehet szűrni:

 

http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120513-honnan-ismerjuk-fol-a-rossz-ettermet.html

 

:-)

 

Előzmény: Kanga3 (40218)