szilvakukc Creative Commons License 2012.07.04 0 0 70615

Mi a franc az a befőzőcukor? A cukor, az cukor. C6H12O6. Már bocs, hogy ezt így megelőlegezem, de a faluban sok marha van, el fogod b@szni a cefrédet, ha mindenfélére hallgatsz. Ha van fedél, csinálj rá egy akkora lyukat, hogy szorosan beleférjen egy slagdarab, azt lógasd bele egy vízzel teli befőttesüvegbe. A hordót meg csatold be. Persze arra figyelj, hogy ne legyen túl tele, mert a cefre szintje sokat fog emelkedni, és ha eltömíti a lyukat, szépen kigömbölyödik a hordód. Minden nap nyisd ki, és ne alulrór keverd fel, hanem felülről nyomd le a bundád a folyadékszint alá. Ha már nem bugyborékol, már ne nyisd ki. Na akkor viheted főzetni. 

Előzmény: jani&999 (70611)