szilvakukc Creative Commons License 2012.07.03 0 0 70590

Hat hét után már valóban késő! Már amennyiben nem 18.6, és 22,4 celsius fok között volt tárolva, és a 8. nap után nem jutott oxigénhez, persze, csak ha fajélesztővel volt beoltva, mert egyébként a 6. nap után nem jutott oxigénhez, persze csak ha nem kapott egy kis cukrot, mert akkor a 7. nap után, már ha háztartási élesztőről beszélünk, mert egyébként, lehet, hogy a 9. nap sem késő, a kihozatalod egyébként 13.6. liter 48.9%-os pálinka lesz, már amennyiben 10 nap alatt kiforrt, és tettél bele egy kis élesztőtápot, meg pektinbontót, úgy kábé 36 csepp Zimopecet, egyébként lehet, hogy 2,4l, ha hat hét után az ecet megzabálta a keletkezett alkoholt, meg állítólag a szabolcsi főzők messziről kiszagolják, hogy tettél-e bele H3Po4-et. Ja, most olvasom, nem csináltál vele semmit? Akkor nem tudom:-)))))))))))))))

Előzmény: jani&999 (70580)