Ciceró Creative Commons License 2012.07.03 0 0 428

eggyetértek .... ettől függetlenül nagyon igényesen összerakta - a diszkóritmus mögött hallható - és ha az eredei veriók közül használok fel 1-et akkor kemény korlátozások vannak a szerzői jagdíj alapján aminek legkeményebb ratoriója az egész csatorna megszüntetése. Hogy lásd mennyi kompromisszum fért bele belinkelem a figyelmeztetést amit ez után a discoritmussal rontott remix verió után is megkap a készítő.

 

A videó tartalmazhatja a következő jogvédett tartalmat:Megtámadott követelések

  • "Sting-Moon Over Bourbon Street", hangrögzítés kezeli:UMG A jogvita részletei választ vár eddig: 12.08.01.

Mit is jelent ez?

Az ellenvetés beküldését követően a videód hamarosan újra elérhetővé válik a YouTube-on a harmadik felek hirdetései nélkül. Ez egy ideiglenes állapot, amely bármikor megváltozhat. További információ a szerzői jogról a YouTube-on.

Ez a követelés "még" nem befolyásolja fiókod állapotát.

 

Mindezt írja amíg vizsgálja - ami elgondolkoztató ,hogy maga a remixet a készítő ingyenesen letöltésre adja közzé. És hiába vannak feltüntetve a szabadon letölthető források ezen a tortúrán át kell esni.

 

Tehát ha valamelyik STING által készített eredeti vagy blues vagy live vagy szimphonikus verzióval dolgoztam volna már le lenne tiltva a zene vagy az egész.

 

Eggyetértek : a vezérlő ütemet felejtsük el és mögé koncentráljunk!

 

Előzmény: semgza (427)