Zegzug Creative Commons License 2012.07.01 0 0 60464

Lehet a saját véleményed, hogy neked nem tetszik az üdvözlő tábla, de ezzel erősen kissebbségben vagy, mert csupa pozitív visszajelzést kaptunk a lakosságtól. Valamint akármennyire is hihetetlen, ezt anno a Városfejlesztési bizottság is többször tárgyalta, sokféle minta, elrendezés, tipus figyelembe vételével és még olyan apróságokra is kitérve, mint pl. az üdvözlő szöveg színe. Egy érdekesség, hogy az amiatt lett bordó, hogy azzal is a borkultúránkra utaljon, a vörösbor színével.
Ez a tábla abban is kivételes, hogy belülről megvilágított. Hasonló kivilágítható üdvözlőtáblát még nem láttam, emiatt sem épült meg sima téglából. Arról pedig nem a döntéshozók tehetnek, ha a kerület beveező útjai mellett (kb. vagy egy tucat helyen) ezekkel a táblákkal sehol sincs probléma, évek óta érintetlenül betöltik a hivatott funkcójukat, kivéve egy helyen a Leányka utcában. Itt pedig semmi garancia nem lenne arra, hogy más típusú táblát ne rongálnának meg.
Most le lett szerelve, hogy a hagyományos anyaga mellé kaphasson egy belső, diszkrét megerősítést a roppant erős és menő egyének miatt. Ne lehessen csak úgy egykönnyen betörni, ha már a környék lakásainak sok száz ablakai is előtt ezt rendszeresen megteszik egyesek. Most ráadásul meg lesz támogatva figyelő optikával is, így remélhetőleg pár héten belül újra épségében köszöntheti a kerületbe érkezőket.

Előzmény: Soká (60463)