gradinar Creative Commons License 2012.07.01 0 0 40065

A szerb-bolgár határnál továbbra sincs lehetőség a kamionoknak egy külön sávba állni?Kb.5 évvel ezelőtt jártam erre novemberben,és csak a szembejövő sávba hajtva lehetett kikerülni őket.Erre a szakaszra is terveznek autopályát?Tényleg,most hol tart az építkezés?

 

Dimitrovgrad es Pirot kozott a szerbek ezerrel epitik a palyat. Rogton a hatar utan - szerb oldalon - van is egy kisebb jelzolampas tereles, ha eddig erne a kamionsor, akkor legfeljebb el kezdenek terelni a szerb rendorok. Harom napja Szofiabol hazafele jovet az alagutas szakasz elotti valamelyik falu hataraban lattam, hogy elkezdtek a dombot bontani, szerintem arra fog menni a palya - na, az szep lesz, ha egyszer vegre mar az alagutakat is palyan fogjuk kikerulni.

A Sztivi altal Plovdivrol mondottakhoz annyit tennek hozza, hogy ha meg tudtok allni a Szaborna utcanak a foterhez kozeli vegen levo valamelyik parkoloban (ketto is van), onnan a dombon felfele indulva az alabbi fobb latnivalokat osszefuzo setat javaslom: Szv Petka templom - Amfiteatrum - Szv Konsztantin es Elena templom - Kujumdzsioglu haz (Neprajzi Muzeum) - Dzsami - Romai romok. Kb. 2 ora alatt bejarhato, de nagyon kenyelmes cipot vegyetek, mindenhol macskako van.

 

G.

 

Előzmény: Béci 72 (40062)