zbacsko Creative Commons License 2012.07.01 0 0 350

Szia Starline!

Még meg sem köszöntem a közreműködésed a virtual remote control kapcsán, ezt most ezennel megteszem ( a readme -be egyéblént már beírtalak).

Hálám további jeleként megosztanék veled egy trükköt (és persze másokkal is), már amennyiben érdekel milyen sonyéknál "első osztályú polgárnak" lenni.

Látogassátok meg a http://unblock-us.com/oldalt. A start trialnál adjatok meg egy bármilyen e-mail címet ( nem kell, hogy valós legyen, lehet fakemail által generált is, bár nem küldenek spamokat, kipróbáltam). Jegyezzétek meg ezt a címet, mert IP változás esetén ezzel a maillel tudjátok újraregisztrálni az új IP-t. Ezután a TV-ben, vagy a routerben adjátok meg az oldal által felkínált DNS servereket: 208.122.23.22, 208.122.23.23. Majd a TV hálózatok beállítása részénél frissítsétek az elérhető hálózati tartalmakat, és lássatok csodát, az elérhető internetes tartalmak köre megduplázódik! A NETFLIX-nél jelenleg 1 hónap ingyenes, érdemes kipróbálni. Jó azért USA citizennek lenni....

 

OWO-nak további segítség:

Hosszútávú megoldásnak szerintem nem lesz jó a network bridge ( vagy ha az sem működik az ICS). Ha nem tudsz vezetékes kapcsolatot kialakítani a TV és a router közt marad a Wifi.

Ha jól sejtem a TVdben nincs integrálva. DE. Ne vegyél Sony USB sticket. Egyrészt túl van árazva, másrészt nincs külső antennája, szal csak akkor biztosít megbízható kapcsolatot, ha ideálisak a körülmények. Ellenben 6000. Ft környékén már kaphatók olyan Wifi Access Pointok és Routerek, amelyek képesek "AP Client" módban működni. Eleve jár hozzájuk legalább 4-5 dbi-s antenna, és tetszőlegesen pozícionálhatod őket a jó vétel érdekében. Ezeket össze tudod kötni a TV-vel vezetékesen, ők meg kapcsolódnak a wifi routeredhez kliensként.  Nálam egy ilyen működik tökéletesen, míg az USB stickek csúnyán leszerepeltek a panelban.

 

 

 

Előzmény: starline (349)