Bandi.S34 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 13403

 

 

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat. Pénteken véletlenül sikerült bejutnom Tökölre vezetéssel. Sajnos az úr nem engedte meg, hogy fotózzak ezért csak fél siker. Viszont így is hatalmas élmény volt. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora területen volt. Körbe autóztuk az egészet 15 Km volt a kör. Sajnos az úr nem sok mindent tudott a régi időkről mesélni (na meg úgy tűnt, hogy nem is nagyon érdekli mert neki csak az fontos, hogy az épületeket, hangárokat ki tudja adni valakinek) Na mindegy azért amit láttunk az is érdekes volt. Egy privát jet éppen akkor szállt fel mikor elkezdtük a kört a reptér körül. Habár a gép hangja bőven elmaradt a 21-estől mégis egy kicsit mintha a régi időket idézte volna egy kicsit vissza. J

Az egyik hangárba be is mentünk mindenhol látszottak a orosz felíratok. A laktanya rész sajnos borzasztó állapotban van. Részben Paintbalosok rombolják az amúgy is elég rossz állapotban lévő épületeket. Láttunk színházat, kosárlabdacsarnokot (fa padlóval), focipályát mosodát stb. De gondolom ez Kunmadarason is megvan.

A hangárok közt a keleti oldalon volt egy placc ahol néhány Pápai 47-es oldalszámú Míg-21-es sorakozott + egy pár Mi-24-es rotor nélkül. Az úr szerint egy cég vette meg a gépeket és továbbadja „valakiknek”. Állítólag nemrég az egyik 21-es beindították és ennyi év után gond nélkül beindult. Nem tudom a dolog hitelességét megállapítani mert nekem is csak mesélte az úr. A Nyugati végén is van több hangár, az egyikben tárolják úgy a nemrég pórul járt Mig-15-öst. A hangár mellet a szabad ég alatt áll egy Mig-21 PF ha jól láttam melyet próbálnak újraéleszteni.

Sajnálom, hogy nem sikerült képeket csinálnom pedig lett volna mit. Többször is próbáltam rávenni a kísérőmet, hogy azért mégis had csináljak már egy pár képet stb. Sajnos rendíthetetlen volt.

Egyébként tervezzük Ridley4Lev-el, hogy valamikor bemegyünk ismét, hátha akkor több szerencsénk lesz és engedik a fotózást.

Szuper lenne ha ide is lehetne egy olyan megmozdulást szervezni mint Kunmadarson.

Üdv.

András

 

 

Előzmény: vandork (13395)