szaloncukorka Creative Commons License 2012.05.27 0 0 56493

Köszönjük! :) Azért lettem vega,mert a párom az, és így egyszerűbb az élet. Nem eszünk húst, mert iszonyú, hogy mivel kezelik őket. Az antibiotikum pedig átjut a szervezetünkbe. (ha lesz majd saját húsunk, akkor ez más lesz) Tojást és tejet eszünk, a tojás itthonról van, a saját tyúkjainktól, a tejet próbáljuk "házi" forrásokból megoldalni, vagy ha csak bolti van, akkor kefirt csinálunk belőle és úgy isszuk. A blogom nem igazán a PCO-ról szól, vagy a vegaságról, de azért szívesen belinkelem:

http://www.punkosdikiralylany.blogspot.com

 

Teljesen jól érzem magam húsmentesen, nagyon ritkán, ha olyan helyre megyek ahol húsos kaja van, akkor én szoktam belőle enni, ha kívánom, de általában fáj utána a hasam.

 

Igazából IR ügyileg engem ez a pár hónap paleó teljesen rendbe tett. A cisztáim felszívódtak és nem szoktam hypózni sem. Előfordul, hogy pár napig fehér kenyér van, mert nem mindig lehet a faluban normális barnát kapni, sütni pedig a suli miatt nincs időm, nem okoz gondot, v rosszullétet. Azért próbálok keveset enni, meg nem használunk cukrot sem, csak mézet, azzal is spórolunk,mert kevés a píz. :) Van kert, igyekszünk sok zöldséget enni, amit nem termelünk meg, azt a piacon néniktől vesszük. (tegnap meg ma pl. friss zöldségleves van és kapros szójaragu rizzsel mmmm.... :D )

Előzmény: korkis (56445)