PapucsosSrac Creative Commons License 2012.05.22 0 0 44067

Őszinte bevallom, nem gondoltam volna, h ekkora szenvedes lesz (mondvan, h "csak gyalogolni kell"), de ezúton is gratulálok mindenkinek akinek sikerult beérnie és azoknak is akik el tudtak hatarozni, h feladjak (az se lehetett könnyű)

Valóban sikerült szintidőn belül beérni strand papucsban.

Nagyon meglepődtem mekkora szocializációs hatása van a papucsnak, mert szinte minden 10. turazonak volt egy vicces, kedves, vagy eppen ösztönző szava ehhez az eszetlen vallalkozashoz.

az első vicces pillantásoktól, az  "ökölpacsis" drukkoláson át (2-3km nel) a túratársak sok-sok „felelőtlen” felajánlásáig (amit a sikeres teljesites eseten helyeztek kilátásba), sikerült erdekessé tenni az olykor a fájdalomig monoton gyaloglást...

Meg szeretném köszönni a 2 fájdalomcsillapitot is amivel sikerult megmenteni a napot  -60 km –nel.

Ha a bokaszallagjaim rendbejönnek örülni fogok,h nem hallgattam a tokodi pontnal a mentős kollegákra akik probaltak meggyőzni, h nem lesz ez igy jó... de jol esett, h aggódnak értem (lesajnáló pillantásuk ellenére :p )

A  túra alatti kb 100 fotot keszitettek a labamrol (ha tudtam volna, gyurok ra elotte).... tenyleg koszi mindenkinek... (asszem ez volt az elso es egyben utolso ilyen turam)

– a kedvenc poenom az volt, amikor egy srac a celban megkerdezte mennyibe kerult a papucsom, mert az ő 60.000 es bakancsa ugy feltorte a labat, h fel kellett adnia, ugyhogy jovore lehet o is egy 1400 Ft os papucsban indul : DDDD

ja, nekunk is van 2 statunk:

PapucsosSrác   1:0   23:16

PapucsosSrác öccse  1:0   23:16