Szegediági Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2226

Kedves Boxerkutya!

 

Hová tűntél? Többen hiányolnak innét.

Remélem, nyilvánosan is fel merik majd vállalni.

Mert szuperül beindítottad az Esztó-kísérlet csapatot és most, hogy gyakorlatilag mindenki csak romlik, vajh mit szólsz mindehhez?

 

Persze, igazad van, nekünk már úgyis mindegy, kipróbáltak rajtunk egy újabb módszert és mi pedig reménykedhettünk/reménykedhetünk a CSODÁBAN…

(Amúgy én is hiszek a csodában és imádkozni is szoktam.)

 

Részemről annyit ért az egy hónapos Tetralysal kúra, hogy lementem egy kb. 10 éves gyerek szintjére.

Elfogytak a kezeim, a karjaim, bénulnak le az ujjaim, alig tudok már megfésülködni, egy üres tányért nem bírok már felemelni, oda vannak a hátizmaim, az egyensúlyom, a lábaim jó, ha annyira megtartanak, hogy 10-12 métert bírjak még menni. Testszerte borzalmas izomrángásaim vannak, minden nap újabb helyen. (És tudod, ugye, ami nálunk ráng, az pusztul is!)

És ehhez jön még az állandó szédülés a gyógyszertől. (Így várna rám egy költözés.)

Másfél hónapja még dolgoztam!

 

Így „fékezte” be a betegséget a Lyme kúra!

Pedig nagyon stimmeltek a tüneteim!


Igen, tudom, hogy min. 4 kúráról volt szó. Átmeneti tünetfelerősödéssel. De nem látványos izomfogyásról és végleges állapotromlásról.

(Egyszer olvastam a Doktornővel egy interjút, pont te linkelted be, amelyben azt nyilatkozza, hogy mivel laborral ritkán igazolható a baktérium megléte, egy negyven kérdésből álló tünetlistát kérdez végig. Ezzel szemben tőlem kb. 4-5 dolgot kérdezett. Mert a kis egy órámból vagy negyed órát elvett a telefonálgatás és egyáltalán nem érdekelte, hogy Szegedről kocsikáztam fel és akkor már 7!!! órája úton voltunk!)

 

Én megmondtam a Doktornőnek, hogy legyen velem teljesen őszinte, mert nem azért törtem fel magam Szegedről, hogy egy mesét halljak, hanem a valóságot, mondja meg azt is, ha úgy érzi, semmi közöm a Lyme-hoz. Ő borzasztóan tiltakozott. Csak sajnos, közben nem nézett a szemembe…

 

Persze, az is lehet, hogy egyáltalán nem jó ez a gyógyszer talán…Mert az a fura, hogy a Lyme fórumon sem gyógyul senki sem, Ibolyát kivéve.

Tudod, a télen megjelentek a nyelvemben a rángások. Közben gyors egymás utánban kétszer elkaptam az influenzát. Azi Sandozt kellett szednem. A rángások a nyelvemben elmúltak, megszűntek. Egészen tegnap előttig, mikor is újra megjelentek. Pedig még szedem a Tetralysal-t.

Nos, azóta megtudtam, hogy ezt a gyógyszert nagyon eredményesen használják a Lyme kór kezelésében. De Esztó doktornő soha nem adja!!!

 

Bennem is és többekben felmerül most már a kérdés, hogy vajon miféle móka volt ez?

Mert, bocsáss meg, de látom, hogy minden betegfórumon a Doktornőt reklámozod.

 

Nem sértegetni, bántani akarlak, de azt hiszem, Te is be kell, hogy lásd, hogy itt valami nem egészen stimmel.

 

Én is olvastam rengeteg külföldi oldalt, valóban voltak, vannak kísérletek ALS/Lyme vonatkozásban és valóban vannak téves diagnózisok.

De sajnos, elenyésző számban bizonyosodott be, hogy ez valóban így volt

És ami a fura, egyetlen egy magyar hír, eset sincs!!!

 

Nekem úgy tűnik ez az egész, mint ha a külföldi esetek mintájára Itthon is kísérletezgetés történt volna, de meglehetősen amatőr szinten.

 

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mindenki szabadon döntött, csinálja-e.

 

De én ezt így mégis egy nagy kamunak érzem és átverésnek.

Mert a doktornő nem azt mondta, hogy "Nézze, őszintén, fogalmam sincs, mi baja, de én felírom a gyógyszereket, megpróbálom kezelgetni, magának veszíteni valója úgy sincs, így is vállalja?" Hanem, hogy "biztos Lyme". De leírni persze, nem meri, hogy esetleg itthon a háziorvos is komolyan vegyen és ne röhögjön már körbe...

 

Valamint az mese habbal, hogy ha valaki Lyme-os, az első kúra nem tudja befékezni a betegséget. Ennyit minimum el kellett volna érni!

 

Olvastam az egyik hozzászólásodban, hogy a védőoltástól lebetegedett hölgy akkora Lyme-os, hogy csak na! Figyu, gondold már át, miket mondasz! Ha figyeltél volna, akkor hallhattad volna, hogy kezelték Lyme-ra, Pesten. Ez a Frizbiben elhangzott. (A videot bár mikor vissza lehet nézni.)

 

Amúgy pedig a Lyme-ot rengeteg emberre rá lehet fogni, főleg az idősebbekre. Hisz 50-60-70 éves korára már majd mindenkinek fájtak az ízületei, romlott a látása, stb.

De rendkívül ügyesen van megfogalmazva a Doktornő részéről a diagnózis, ami tulajdonképpen nincs is. Hisz mit ír: 4 antibiotikum kúra dönti el, hogy Lyme, vagy nem…

És ha szóvá teszünk ilyen dolgokat esetleg, mint amiket én is, akkor mi a válasz? Hogy akkor is Lyme, csak már túl régi a fertőzés és nem hat a gyógyszer

 

Üdvözlettel, csalódottan:

Ági