Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2210

Szia Attila!

 

Köszi a választ!

Jó termékeket kaptál, ill. ajánlott.

Ezüstkolloidot kaptál, amely elvileg minden baktériumot és vírust képes elpusztítani és kialakít egy úgynevezett második immunrendszert. Én négy napja iszom, mert nekem dr. Bózsik Béla is ajánlotta, ez az Ő protokolljában szerepel.

A fokhagymából viszont nem bírsz akkora mennyiséget megenni, hogy hasson, érdemes étrandkiegészítőt venni, magas allicin tartalommal (ez különbözteti meg a sok féle, forgalomban lévő gyártmányt).

A kurkumával más a helyzet, azt beépítheted az étrendedbe szinte észrevétlenül. Kb. 100,-Ft egy zacskóval, én is eszem már egy hete, reggel-délben-este. Majdnem mindenbe bele lehet tenni.

Ebből nem érdemes - szerintem - megvenni a méregdrága kapszulát, mert többet nem tehetnek abba sem, mert nagy mennyiségben méreg. Tehát elég az, amit Te meg tudsz eszegetni, az kb. napi 3 csapott kávéskanálnyi mennyiség.

Az a nagy baj, hogy arra nincs semmi, ami megállítaná az idegrendszerben beindult pusztítást, ebben csak reménykedhetünk...

Érdemes egyébként nézelődni, beírni például a Google-ba, hogy "természetes antibiotikum", vagy "erős vírus- és baktériumölő", vagy "regenerálja az idegrendszert", "sejtszinten méregtelenít". Hogy csak néhányat említsek.

Sok kókler vacak van persze, de azért vannak jó dolgok, amiken érdemes elgondolkodni!

Már csak azért is, mert a nyugati orvoslás a mi esetünkben 0!

 

Üdvözlettel:
Ági

Előzmény: atesz1980 (2209)