atom. Creative Commons License 2012.05.13 0 0 39923

De mivel a jobbnál is lehet még jobb, a balra forgató hadronmikroszkóp által befogott szőrszálak:

 

- A pályajelölés minden eddiginél jobb volt. Néhány helyen, leginkább az első 50-en és az ajándék-körön viszont volt pár olyan földre fújt jelzés, amely eléggé szét volt már taposva, mire odaértem, s ha megjött volna az eső, akkor nem sok minden maradt volna belőle. Erre érdemes figyelni. 3 helyen nem láttam jelzést, ahol elkelt volna (vagy eltűnt addigra): PBJ-n ahol fel kell kanyarodni az aszfaltútra a Köves-bérc felé, a Csúcs-hegyi nyereg után ahol jobbra kell fordulni és később bent a városban egy kereszteződésnél.

- Érdekes színfolt volt Lord és Lütyő, és fantasztikusat teljesítettek, szerintem legalább megduplázták a távot, különösen Lütyő :). Érdemes volna viszont a kutyás indulókat a mezőny után pl. 5 perccel elengedni, a kutyákat se izgatná fel így a tömeg és a tömeget se a kutyák :). Mire utolérik a mezőnyt, addigra pedig az már széthúzódik. Azt az 5 percet akár jóvá is lehet írni. Nem biztos hogy minden kutya (és a gazdi :)) olyan intelligens, mint a tegnapiak.

- Úgy láttam, volt aki hiába kereste Klastrompusztán a depós csomagját. Tudom, biztosan az illető tette reggel rossz helyre, de segítene ezen, ha pl. különböző színe lenne a depómatricáknak. Amúgy a "kis" depós zacsi a célnak tökéletesen megfelelő szerintem.

- Ha kétszer is megkérdezitek a pólóméretet, akkor azt gondolná az ember, hogy jut neki olyan méret, amilyet megadott. De nem így van. Túl lehet élni, de jobb lenne ha lenne egy hordható idei T100-as pólóm.

 

Miközben ezt írtam, jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, hogy mi minden volt pikk-pakk perfekt, amit az ember hajlamos természetesnek venni, s közben mennyi odafigyelés és munka van benne. Köszönet mindezért mindenkinek, aki részt vett benne!

Előzmény: csanya. (39901)