e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.05.10 0 0 842

Jó kis cikk! :))

 

Remélem,hogy még több tucat kártyaolvasó,csengettyűrázós szélhámos aki kicsalja a jóhiszemű emberek pénzét, fog idővel lebukni !

 

De:

Ha nem sikerül elfogulatlanul folytatni ezen főrumot,akkor csak valami fogyaszthatatlan katyvalék lesz belőle.Tökéletesenmegértem,hogy az emberek kétkedve,(vagy csodálattal) viszonyulnak az ....ilyen dolgokhoz.


Olyan lehet ez a képesség,mint egy adomány.

Pl:

Tegyük fel,hogy egy fiú kap egy szerszámkészletet.Ez egy ajándék.De a fiúnak van választása.A szerszámkészlettel tanulhat,építhet,vagy javíthat.De akár rosszra is használhatja...(pl. lefűrészelheti az összes aszlal lábát) De akár beteheti egy szekrény aljába,és teljesen megfeledkezhet róla.

 

Azt gondolom,sokat a legutolsó lehetőséget választjuk.

Volt már valaha megmagyarázhatatlan élményed? ( természetfeletti, ösztönös,)vagy... érezted e már,hogy valamit korábban is átéltél?

Sokan csak a töredékét használjuk annak amink van,annyira tele van a fejünk mindenféle más, hétköznapi dolgokkal.

 

Bevett módszer kártyákkal tesztelni a természetfeletti érzékelés képességét.A vizsgálatnál használt kártyák többnyire kétszínűek,és öt különböző alakzat van rajtuk.Ezzel a módszerrel meghatározható,hogy mi véletlen,és mi az ami nem lehet véletlen.Két szín esetében,ha ötven-ötven százalék a találati arány,akkor az egyénnél ez a szerencse dolga.Mennél nagyobb a találati  arány,akkor úgy-e többről van szó,mint puszta szerencséről?

 

Ki tudja pontosan elmagyarázni,hogyan is működik ez?

Olvasás közben a szavak,mondatok képeket kelthetnek életre a fejünkben.Ez is lehet valami ilyesmi!

 

Előzmény: joy (841)