vizgazfutes Creative Commons License 2012.05.06 0 0 60664

Az én meglátásom az, hogy ezek a lutri kókler emberek, akik most lenyomják az árakat előbb-utóbb ki fognak kopni. Egyszer csak rá fognak jönni az emberek (illetve sokan már rá is jöttek), hogy az olcsó nem mindig olcsóbb, sőt... Elfogadja a legolcsóbb árat, aztán hívhat egy "normálisnak" mondható szakembert, aki javítás címszóval már az alap ár 1,5-2X-esét kéri el.

 

A pénzbeli visszatartás szerintem egy teljesen normálisnak mondható dolog, csak annak mértékében kell még előre megállapodni a megrendelővel.

 

"Meg mondom őszintén, hogy aki itt kérdez, annak pénzért segítenék!"

 

Hát, ez a magyar mentalitás. Én vagyok annyira humánus b.rom, hogy "segítsek" a másikon vagy a másiknak úgy, hogy nekem az is elég, ha a végén megköszöni itt, hogy válaszoltam a kérdésére, vagy éppen azért kérdez, mert nem akarja, hogy átverjék.

Nekem ez egyáltalán nem fáradság, és nem kerül semmibe, sőt, megmondom őszintén azért 1-2 újdonságot is olvastam már itt...

 

"Itt aki szakembernek adja ki magát, rentgeteget szopott érte, és gond nélkül elmondja."

 

Nem tudom, mit értesz sz...ás alatt?!

 

"Ha laikus magadnak javítod a kazánt tudod mit az sem érdekel ha télen -40 nincs fűtésd!"

 

Ez az érem egyik oldala. A másik pedig az, hogy egy cirkó "takarításért" nagyon sokan 20-30.000.-Ft-okat is elkérnek. És közben egy nagy átverés, mivel jobb esetben kiporszívózza a készüléket (ami mint tudjuk semmit nem ér), illetve elvégzi a készülék szétszedését, összerakását, ami csak kirakat munka. 

 

"Akinek van egy kis esze, és nyelvtudása az jobban jár, ha lelép innen!"

 

Azt azért elmondhatnád, hogy hova?! Rengeteg ismerősöm volt/van kint különböző országokban, szerte Európában, de siker történeteket nem igazán tudnék írni...

Előzmény: Huntemann (60659)