Makkoscipo Creative Commons License 2012.05.05 0 1 860

A mágnesek nem jók a vízre, sőt a gázra sem!

 

De egy tuti dolgot megosztok veletek....

 

"Pálinkafőzésre" jó. A cefrés tartályt kell körberakni mágnessel, fontos, hogy az északi oldala legyen lefelé. Ekkor az alkoholt lefelé a vizet felfelé fogja szorítani. Ezután egy ventillátorral el kell párologtatni a vizet és a végén le kell szűrni a maradékot. Kellő ülepítés után nem kevesebbet lehet elérni, mint azt, hogy még a C vitamin is bennemarad, és sokkal jobban érződik rajta a gyümölcs illata.

 

A lényeg, hogy az így előállított szeszes ital nem adóköteles, mert nem desztillálás eredménye. Én nemrég ittam belőle - főleg egy indexes modi - egészségére. Lehet, hogy kissé sokat ittam, mert ezt a nagy titkot is elárultam nektek...

 

HUKK!