gorikornel Creative Commons License 2012.05.05 0 0 1816

Sziasztok. nem vagyok gyakortt rádiós, van egy  wouxun kg-uvd1p -m és csak ritkán repüléshez (siklóernyő) használom.azaz csak használnám me az alábbi probléma miatt nem tudom feltölteni. Ezért kérek, hogy ha bárki segíteni tudna jelezzen, mert már hónapok óta nem tudo használni a gépet.

Szóval, ha az asztali töltőt 220-ra dugom a töltést jelző piros LED villogni kezd és akkor is folyamatosan villog a ha a rádiót rá dugom. többször le-fel csatlakozás után is ugyanez és nem tölt semmit..Először azt hittem az akku a hibás vettem hozzá másikat, de nem azzal is ugyanez. Aztán kipróbáltam haverok töltőjével a rádiómat és más töltővel működik. szóval az asztali töltőm a hibás. egyszerű RTV műszerészek azt mondták, hogy ezt nem lehet javítani, szédszedni egyáltalán.

Szóval most itt állok vadiúj akkuval és nincs rádióm, pedig itt van a repülési szezon, ezért ha bárki bármilyen megoldást tud, kérem írjon, vagy híjvon, csak segítsetek. én vennék töltőt is, de az egész neten nem találtam külön rendelhetőt. nagyon köszönöm: Kornél

mail: gorikornel@gmail.com. mobil: 70 4540300 üdv