didyman Creative Commons License 2012.05.01 0 0 118148

-RAM: Beszéld rá a tulajt. :-) Fél gugás DDRII filléres tétel, a kevés RAM mellett hamar úgy érezheti az ügyfél, hogy a sok munka hiábavaló volt, és neked sem fogja megköszönni szívesen.

-Ha az MSE zaklatja keveset, hát a Panda felhő meg sem szólal :-) . Egy bazinagy zöld pipát mutat, néhány gombbal, és mindent megold a maga módján, néma csendben. Az MSE azért elég sok dologra figyel és figyelmeztet-nem feltétlenül alaptalanul, de hiábavaló módon.

-GOM: Nem használom, nem tudom, de ha úgy van, akkor oké. A VLC-t pont azért nem írtam (az is ilyen saját kodeket hoz magával lejátszó, mint a GOMbóc), mert meglehetősen lassúcska régi gépen, az ember meg ha filmet/zenét akar nézni/hallgatni, akkor nem a lejátszóra akar várni. A GOM viszont tud zenét is lejátszani, a Winamp felesleges mellé. A felhasználói felülettel úgy vagyok, hogy tipikus felhasználó nem a lejátszót nézegeti, hanem a filmet benne, vagy a háttérben futtatva a zenét hallja róla. De ha ragaszkodik hozzá, a régi Winamp szintén elérhető az oldappson, amennyire emlékszem, az 5-ös verziók még tök jók voltak, elég csak a lejátszó, más miskulancia nem biztos, hogy kell mellé. WMP-hez aktuális DivX+FFDShow. A DivX esetleg felesleges is, egyszerűen azért, mert ez a gép a friss DivX videókkal nagyon lomha lesz, az FFD meg a régebbi DivX-eket meg tudja fejteni. De ha a "tappancsos" elég gyors, akkor talán az a legegyszerűbb.

-Skype: Tökmindegy, én most 3.1.x.x-et használtam utoljára, hibátlan. A 2-es főverziók már nem működnek jól. Beszélni és írni ugyanúgy alkalmas.

-MSN: Amit utoljára tudtam, a 7-es verzió, azt "reshackeltük". A Trillianhoz van MSN-szerű bőr, és talán a Mirandához is.

-Szolgáltatások: Ehhez tudni kellene a felhasználó igényeit. Írtam erről régebben itt egy hosszút, de a neten is van sok helyen leírás, hogy mi mire való, mivel jár, ha tiltva van.

Tini, SP2 és egyéb herélt verzió nem kell.

Előzmény: miki_ng (118146)