Tereza Creative Commons License 2012.04.30 0 0 242

Nekem megvan a Tápanyagtáblázat (2006) Rodler Imrétől. Nézem, hogy pont a cseresznye dzsemet (néha 30% meggyel) szerettem - cseresznyének elég magas a CH-ja. Én soha nem daráltam, hanem kisebb darabokra vágtam a gyümölcsöt, de pl. a sárgabaracknál úgy is szétfolyt, nem maradtak darabok. Szóval  szerinted nagyjából  1 dl lekvár (dzsem) = kb. 10 dkg gyümölcsnek? Ez így jó számítási mód lenne. Jól értettem?

 

Én nagyon magam alatt vagyok az inzulin miatt, és életemben nem éreztem magam ilyen tudatlannak. Kezdő vagyok, de nehezen megy.

 

Süteményekkel még nem próbálkoztam. Régebben madártejbe suhintottam egy pici Canderelt, de most még azt sem csináltam.

 

Főzeléket habarod, vagy rántod? Zabpehelyliszttel, vagy normál, finomliszttel? Hozzá mindig húst kap?

Előzmény: Bubo.Bubo. (241)