stevie-w Creative Commons License 2012.04.29 0 0 39080

Stivie! Nem tudom megnyitni, amit beírtál már többször próbálkoztam. Köszi

 

 

Szófia belvárosi (vagy belváros közeli) szállodák, amiket legalább kívülről ismerek, és ajánlani merek (az árak kétágyas szobára vonatkoznak):

 

Hotel Light, EUR 50 (ebben laktam is. A bevezető úthoz közel esik, minőségi szálloda, egy viszonylag nem jó környéken, de saját garázzsal. 10 perc sétával minden elérhető.)

 

Hotel Budapest, EUR 50 (nemcsak a neve jó, de az egész szálloda rendben van, új építésű, a központ jobbik részén, könnyű ráhajtással az autópályára)

 

Hotel Niky, EUR 45 (ez iszonyú jó helyen van, a legbelső belvárosban, a saját kerthelyisége az egyik legjobb Szófiában, de a parkolásra kérdezzetek rá)

 

Hotel Alabin Central, EUR 35 (tökéletes fekvés, de a parkolás gond lehet. Egy régi munkásszállót építettek át közepesen igényesen.)

 

Hotel-Restaurant The House (Kashtata), EUR 35 (amíg nem volt saját lakásunk, ebben a szállóban laktunk. Szuper lokáció, gyakorlatilag a Vitosán az NDK (Nemzeti Kultúrpalota) mellett. Viszont csak egy pár szobájuk van az étterem felett, úgyhogy időben le kell foglalni. A tulaj, Bojkó bácsi imádja a magyarokat.)

 

Hotel Gorubliansko Hanche, EUR 36 (ez egyáltalán nincs közel a központhoz, viszont a Plovdiv felé vezető autópálya mellett található, reggel könnyű elindulni)

 

Bulgari Boutique Hotel, EUR 35 (ez is döbbenetesen jó helyen van,  és kívülről mindenképpen igényesen néz ki, de a parkolás fizetős)

 

Hotel Medic, EUR 29 (ez egy pöttyet egyszerű szállás, de a parkolás biztonságos, és jó helyen is van, bár pont a Budapest-Burgasz vonaltól távolabb esik)

 

 

Előzmény: babi15 (39079)