denil Creative Commons License 2012.04.28 0 0 126104

Köszi az infókat!

 

Ezek a tréningek szerintem is nagyon hasznosak, mondom ezt úgy, hogy még egyen sem voltam. De mindeki ugyanazon a véleményen vagy mint Te, vagyis hogy nagyon megéri elmenni és valóban sokat tanít. Talán az a legjobb megfogalmazás amit írtál:

 

"Valamint a korábban csak ösztönös cselekedeteke tudatossá válnak, illetve a rossz beidegződések felismerésre kerülnek és rengetek új dolgot hall, lát és próbál az ember. "

 

Én pont emiatt szeretnék menni. Ami ösztönös de rossz azt még ideje korán "kiírtani" cserébe mivel még kezdő vagyok talán kevesebb lesz a rossz beidegződés. Már túl vagyok az első rutinon, 2 órán keresztül nem lehetett 2-esbe rakni a motort és úgy kellett mindenféle köröket futni és bólyákat kerülni, megállni elindulni, stb.

 

Van igazság abban amit mondasz, hogy kéne egy biztosabb alap mielőtt elmegyek egy ilyen tréningre, de erre már nincs is lehetőségem, mert jelentkezni kellett a Safety-hez, szóval májusban megyek a 2 napos, 1-es szintűre. Várom már:)

Amivel más a BMW, hogy a saját motoroddal mész, szerintem az is nagyon jó, mert tényleg végülis a saját motoroddal kell, hogy tisztában legyél a legjobban. Éppen ezért ha már lenne motorom, akkor nagy valószínűséggel én elmennék mindkét tréningre. Előbb a Safety-hez egy 2 naposra, aztán a BMW-hez ahol meg a saját motorral vagyok. És még az is lehet, hogy ezt minden évben megcsinálnám szezon kezdés előtt:)

Előzmény: bajan122 (126060)