denil Creative Commons License 2012.04.28 0 0 126102

Szerintem egy picit magadra vetted a dolgot. Nem az én műfajom a riportálás és az excel töltögetés. Ezt próbálták rám erőltetni az előző munkahelyen. Le is léptem onnan.

Akkor máshogy fogalmazok. Szakember vagyok, de szellemi foglalkoztatású. Tehát nem fizikai munkából élek itthon és ebből fakadóan külföldön sem akarok.

Az IT területen dolgozom mint "level 3 DBA", OCA és OCP minősítéssel ( ezek talán Ixynek mondanak valamit ) ezen felül  voltak már olyan projectjeim amiknek a segítségével elég jó eséllyel indulok kinn is.

Ha azt szűrted volna le, hogy lenézem a kétkezi munkást akkor félreértettél nagyon. Egyáltalán nem nézem le és szívem szerint én sem ülnék napi 8 órát a számítógép előtt. DE! Bizonyos fokig szeretem amit csinálok, értek is hozzá és ráadásul ezt még itthon úgy ahogy megbecsülik anyagilag is. Persze ehhez kell az is, hogy állandóan tanuljak és fejlődjek de ezt elsősorban magam miatt teszem. Úgy hiszem, hogy ezekkel a lehetőséggel Londonban is fogok találni magamnak való állást a megfelelő pénzzel. Nyilvánvaló az is, hogy az első pozíció ott kinn még nem az lesz amit itthon adnának nekem a tapasztalataim alapján. Valószínű egy picit újra kell járnom a ranglétrát,de hamar fog menni mert a tudás itt van bennem,csak meg kell bírkóznom a kinti élettel, a körülményekkel. Be kell illeszkednem, a nyelvet folyékonyra kell megtanulnom ( most is nagyon jól megy, de össze sem hasonlítható egy helyi lakossal ), stb stb.

Egyébként nagyon örülnék ha valami olyan melóm lenne ami nem köt ennyire a számítógéphez, mivel enyhe fokú adrenalinfüggőségem van és ez könnyeb belátható, hogy nem a sz.gép fogja kielégíteni:)

Előzmény: dirige (126058)