-Mariann- Creative Commons License 2012.04.19 0 0 39097

Nem lepődnék meg ha a szervezők ezt válaszolnák:

Előző héten volt a TT (MB)

 

Az egy dolog, hogy én olyan típus vagyok, ha van egy szabály, egy szintidő, akkor azt igyekszek teljesíteni, arra felkészülni, mintsem a szintidőn "alkudozni".

 

Tudom, hogy az is cél, hogy minél több terepfutó legyen és vegyen részt ezeken a versenyeken. Sőt én is csak "mazsola" vagyok és még nagyban megy az "ismerkedés"/ "barátkozás".

De akkor sem baj, ha "szigorúak" a szintidőkben. Van cél, van miért, hova fejlődni, motiváció. Én így látom.

 

Ha egyéniben indulnék, vagy én futnám az elejét és tartanék attól, hogy nem lesz meg a 3:30-as szintidőn belül, el sem indulnék.

Vagy ha mégis, de nem értem el, akkor az egy visszajelzés, hogy nem voltam eléggé felkészülve és tovább(és/vagy még jobban) kell edzenem. (De még felkészülten is közbejöhet bármi, tudom.)

Ezeket meg tudni kell kezelni és nem a szintidőn mélázni.

 

A szabályokat a szervezők hozzák, a szintidőket ők állapítják meg.

Az jelentkezik, aki ezeket elfogadja, vagy mondhatnám fordítva is, aki jelentkezik elfogadja a szabályokat.

Szerintem váltóban sem ciki indulni, én most így döntöttem (Olival egyeztetve),  pár hónapja még akartam a teljesen - ezt megbeszéltük, hogy nem; majd úgy volt, hogy csak TT-re megyek a Hanákra, aztán jött az öltet és Kata ajánlata, hogy szívesen indulna velem váltóban.

 

És most már TT-kre is elmegyek- tudom mondtam olyat az elején, hogy én nem fogok v. akarok TT-re menni, csak versenyre - Femina haragudott is rám emiatt. :))) Ez időközben változott.

 

Ez még jó is, hogy a TT ugyanott megy egy héttel korábban, ahol a verseny, tehát lehetett dönteni, mérlegelni ki melyiken indul.

 

Jövőre majd indulok a teljesen (a versenyen), ha kitartó leszek addig és felkészült is. :)

(De kíváncsiágból bárkivel szívesen elmegyek az év hátralévő részében, aki még az utat is tudja :), akár csak Kékesig egyszer, hogy ne csak a szám járjon és szerezzek tapasztalatot, meg végig is egyszer.)

 

 

Ez csak az én véleményem, én így gondolkodok. Természetsen megértem, hogy mindenki más, ahány ember annyi vélemény, gondolkodás.
 

Előzmény: Csóványos (39095)