MagicBoy Creative Commons License 2012.04.17 0 0 40446

Köszönöm azon keveseknek, akik normálisan képesek voltak válaszolni.

A többieknek meg.

-Lehet lenézni egy halőrt, deaz egyik olyan szakma, ahol használhatja egy autó terepjáró képességét.

-Lehet szidni egy halőrt aki ideiglenesen volt csak az és levezetett annyi kilómétert baleset mentesen (úgy hogy a mai napig vezet még nyugdíjasként is), amennyi kilométernek az itteniek többsége jó, ha a negyedét levezeti. (főleg a mai üzemanyag árak mellett)

-Lehet szidni egy embert, aki több autót vezetett (többek között a hadseregnél is), mint az itteniek többsége látott. És ebből kiindulva több tapasztalata van egy terepjáróval, mint az itteniek többségének valaha is lesz.

És végül, de nem utolsó sorban:

- Lehet szidni egy embert, akit nem is ismertek (tipikusan mai tini hozzáállás), egy olyan tapasztalatáért, amiről egy fél mondatot írtam csak. (a hellyett, hogy megkérdezte volna bárki is a részleteket).

A kérdéses szitu amúgy földúton gátnak fel történt. Az 1500-as (ezeröcsi) kockalada gond nélkül felment négy évszakos gumival, míg a Toyota Hilux többször megkapart.

Sokan lenézik a régi 30+ éves kocka Ladát, holott az emberek többsége csak képen látott.

Pedig higgyétek el jó kis autó terepen is.

Saját tapasztalat, hogy olyan úthibán átmegy úgy, hogy észre se veszed, amin egy másik személyautó (hiszen a kocka Lada annak épült) akkorát nyekken, hogy az ember azt hiszi ott helyben szétesik.

Saját tapasztalat2: Bokáig érő sárban, egyik oldalt a körös holtág, másik oldalt az árok, középen egy autónyi hely simán kijött egy földútról, ahonnan 2-3 SUV tulajdonos el se mert indulni.