Oscon Creative Commons License 2012.04.17 0 0 80219

Offtopic: Kedves Meister !

A valogadat lehet megpróbálom szíjjelrugni a legközelebbi sörözéskor ha összefutunk amolyan igazi bakter módra, ez a netbankos nyavalya  olyan mint a kutya vacsorája. :-D

 

Amikor kéne, akkor sosem megy, vagy rámhozza a frászt mikor 16:20kor közli értékpapírtranzakciónál, hogy hiba a bevitt adatokban (!!grrr!!).

 

A tavszamla regisztrációnál szerintem az eon és a matáv helyből és nekifutásból is szarik a fejemre cka két hete de legalább elbírálás alatt. A díjnetre nincs panasz, upc hamar elfogadott.

 

Az egy más kérdés hogy pl. az otp csodaúj netbankba bő napja már be sem tudok lépni / De azért legalább annyi van benne, hogy változatos hibaüzenetekkel szórakoztat. bár ma reggel már visszavett a tempóbol maradt az unalmas bejelentkezési homokóra aztán időtullépéssel szevasz, épp csak egy virtuális középső ujj hiányzik bele a pofámba. /, tiszta haszon hogy van backup ügyintézési rendszer azért, hogy lehessen valamit csinálni.

 

Azért durva lett volna, ha tegnap lemaradok a 3319->3425-3430as otp részvény bizniszről mer' nincs netbank,/  mert ugye ki kell használni a lehetőségeket amíg nincs tranzakciós adó jeligére /... ;-)

 

A zsigereimben éreztem hogy megfogom szívni ezzel a modernizálódással... hhmmm.