Francii Creative Commons License 2012.04.16 0 0 11875

Szervusztok, 

 

Lassan a végére érek a javításoknak. Kaszni készen van, apróságok kicserélve, klíma javítva. Csak megvettem a Recaro bőrcuccot (igen, tudom hogy nyáron meleg, télen hideg -ez nem igaz, mert fűthető-  :-)). Holnap megy szerelőhöz, első futómű kopogó, laza cuccainak kicsrélésére. Két dolog van, amiben nem jutottam zöld ágra: az egyik az "oelmangel" felratért felelős gomba  cseréje, a másik pedig a tempomat. 10 ember 12 félét mond gomba ügyben: cseréld a karterben levőt,  áááá dehogy a blokkban levőt cseréld!

Ebben az ügyben megköszönném a segítséget, akár egy ábra, vagy sematikus rajz formájában, hogy melyiket kérjem a bótban!

A TEMPOMAT KART MEGVETTEM MÁR KÉT ÉVE, BEREAKTAM, NEM MŰKÖDÖTT, NEM ÉRDEKELT. eDDIG! dE MOST MÁR SZERETNÉM! Két madzagos, ami kell a dieselbe, csati is meg volt, összedugtam, semmi. Kell-e még valami, vagy esetleg meg kell TEK2-vel vuduzni, vagy bármi... Kuplung kapcsoló a sötét ló, bevallom ott még nem jártam.(a pedálok környékén) lehet az a gond? Segítséget kérek, nem tanácsot... ( olvass vissza..."   :-)))   )