spapda Creative Commons License 2012.04.10 0 0 40371

"Egyébként,az összes ismerős,haver,rokon aki látta az autót, megjegyezte,hogy az aszfaltozott útról ne nagyon térjek le evvel az autóval.Mindig van valaki az ismerősök között,aki hamar lelombozza az ember kedvét."

 

Nem a kedvedet akartál lelombozni, csak nem akarják, hogy úgy járj, mint a hummeres arcok, akik azt hitték, hogy terepjáróban ülnek, és azt hitték, hogy az a terepjárás, amit ők csinálnak. A fotón látható gép nem hardcore terepjáró, de amire neked kellett tökéletesen megfelel. Összkerekes, szgk-nál nagyobb a hasmagasság, szóval nem ér le minden gödörnél a kipufogó és a pincéhez vezető saras földúton, télen hóban vidáman tudsz majd akkor is közlekedni, mikor a többi telektulaj a szőlődomb alján lerakja a 2WD autóját. Mindeközben országúton is komfortos közlekedésben lehet részed, nem valami (átvitt értelemben és szó szerint) fapados bodéban zötykölődsz. Emlékeim szerint ez volt az igényed, és ehhez megfelel a választásod. Amúgy meglepően ügyes gépek tudnak lenni ezek a Vitarák is, nézz körbe a youtube-on, van ott néhány arc, akinek elgurult a gyógyszere, de gondolom te nem akarod keményebb terepen ide-oda csapni a vasat, karcolni, lökhárítót letépni meg ilyesmi.

Röviden: nem kell félned, többet tud a gép, mint amit te jelenleg vállalnál vele, de azért jellegéből adódóan messze áll az ütni-vágni való játszós/melós autótól.

Előzmény: Transzformátor (40368)