gema07 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 2862

Bezs: nálunk kifejezetten volt kezelés a beszédközpontra is, egyébként 7 helyen kapott TMS-t. Nálunk a beszéd, nálatok a mozgás indult be. Ez a kezelés is másképp hat mindenkire. Én is azt gondolom, hogy nem összefogás, hanem sokszor széthúzás, szakmai féltékenység húzódik a rehab mögött, mert mindenki azt hiszi, hogy az ő módszere az egyedüli jó módszer.

Én úgy gondolom, hogy itt lenne az ideje végre, hogy az alapoktól kezdjék el. Felmérni korán és elkezdeni a dévénnyel, aztán a gyógytornával és masszázzsal, aztán a már laza és megfelelő állapotú izmokat neki kell állni megtanítani a mozgásformákra gyógytornával, konduktorral. Ehhez jöhetnek az egyéb kieg. terápiák, mint pl. az Ayres, a zene, a fény stb.

És mindezt korán, nagyon korán, hogy mire suliba menne a gyerek, ki legyen hozva belőle a maximum, nem pedig úgy, hogy ettől-meg attól az anyukától szedegetem össze a dolgokat.

Bezs, nekünk sajna nincs függesztőrácsunk, mert apuka nem olyan kreatív. Viszont kaptunk kisbiciklit, Eri azzal teper minden nap. Nagyon élvezi.

Én Sopront mindenhol fogom reklámozni, mert tényleg jó, ha sikerül valami forrást találnod, kérlek írd meg nekünk is, mert tényleg jó lenne ismételni. a kezeléseket.