edinacska79 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 56232

Sziasztok!

 

Voltam ma a nőgyógyásznál (nem magánrendelés) és még jobban felhúztam magam, mint amire előre fel is készültem.

 

 Az hogy nem esett le neki hogy IR van nálam, (gyakorlatilag egy egészet esett le a cukorm a 120 terhelés végére, - persze inzulint nem néztek)  az egy dolog, DE hogy az ultrahang eredményemre is azt mondta,  a "számos apró follikulus" persze szerepel rajta, hogy minden rendben!

 

Ebben a hónapban volt peteérésem és tüszőrepedés is. Gyógyszerek nélkül!

Azt mondta a hormonleletem hibátlan. Ezek után ezt sem igazán tudom elhinni neki.

 

Egyszerűen nem ismerete fel a pco-t és az ir-t. A szonográfusok egyből mondták ez pco.......... amikor csinálták a hüvelyi uh-t. Petevezeték átjárhatósági vizsgálat, és a párom sperma vizsgálatáig jutott a doki, mert hogy ilyen hormonértékekkel már teherbe kellett volna esnem egy év alatt.

 

Megyek belgyógyászatra, addig nem állok meg amíg, nem lesz met....

 

De a lényeg most jön!!!!!!!!!

 

Rákérdezek a nődokinál hogy mitől van hogy egy egészet leesett a cukrom a terhelés alatt?

Rámnéz! Engem az érdekel hogy ne legyen több 7,8-nál, ha alatta van, az jó, gyorsabban reagál a szervezet a cukorra! Hát inkább nem szóltam semmit, végül is egy orvost nem bírálhatok felül...........

Ennyi erővel anyámhoz is vissza vihettem volna az eredményt!

 

Elballagok a házidokihoz, hogy belgyógyászatra szeretnék beutalót. Minek? Hát azért mert a cukrom a terhelés során egy égeszet leesett! Az jó, az tökéletes! Minek akarsz te ezzel bárhova menni???????,

 

Szóval ott vagyok, hogy szétvág az ideg, és megyek magánúton belgyógyászatra, mert ugye nincs beutalóm, és beutaló nélkül szóba sem állanak velem az sztk rendelésen!

 

Borzasztó mérges vagyok!